Omdömen & utmärkelser

Att Mitsubishi FH är en av marknadens populäraste luftvärmepumpar syns tydligt. Värmepumpen har fått massor med goda omdömen och utmärkelser.

Bra val Folksam

Försäkringsbolaget Folksam utförde ett stort test av luft-luftvärmepumpar 2015. Mitsubishi FH (MZS-FH35) var en av luft-luftvärmepumparna som fick utmärkelsen ”Bra val”.

Folksams värmepumpstest

Utmärkta testresultat hos Energimyndigheten

Mitsubishi FH tillhör de bästa testade luft-luftvärmepumparna hos Energimyndigheten och toppar resultaten i nästan alla kategorier.

Energimyndighetens testresultat

Good Design Award

Mitsubishi FH25 har mottagit det prestigefyllda japanska designpriset Good Design Award 2012. Priset går till design som ” som berikar vardagslivet samt är inspirerande och av enastående kvalitet”.

Omdömen om Mitsubishi FH

Måste säga att den är smått fantastisk. Inte bara låg ljudnivå, den har ett skapligt behagligt ljud, inget jag stör mig på (och jag stör mig på nästan alla ljud). För kostnaden finns ingen konkurrent alls!

- Signaturen Khenke på Prisjakt

Funderar du på en ny luft-luft så kan jag bara ge högsta rekommendationer till denna.

- Signaturen Ljud Nörd på Prisjakt

Det allra bästa du kan köpa. Mycket nöjd!

- Signaturen 3dfx_Interactive på Prisjakt

Måste säga att jag är grymt nöjd med denna, den är otroligt tyst både på sommaren vid kyl läge och nu på hösten på värmeläge, kör den på fläk 3/4 och den låter inte så mycket att den stör trotts att den sitter i vardagsrummet. Utedelen är sjukt tyst och den hörs knappt, grannen tio meter bort kan omöjligt höra den.

- Signaturen Hovsta 72 på Prisjakt